Wikipedia

2012

I en intervju den 13 februari sa de att de kommer att spela in ett tredje album i mars, som kommer komma ut någon gång efetr Eurovision i maj.[17] I deras kolumm för the Irish Daily Star[18] i slutet av februari skrev de att de har spelat in två låtar som ska vara med på deras tredje album, Young Love och What’s Your Name, What’s Your Number, och singeln Waterline kommer även finnas med på albumet. De beskriver albumet som "much more meaningful and deep" än de två tidigare, som varit mer pop musik. Mellan den 21-23 mars var de i Stockholm och spelade in flera låtar som antagligen är skrivna/delskrivna av Nick Jarl, som även skrev Waterline.[19]

De har även spelat in en låt, och ska snart spela in en video, till sporteventet UEFA Euro 2012 som heter Put Your Green Cap On.[20] Låten kommer släppas som singel i maj, där pengarna kommer gå till välgörenhetsorganisationen ISPCC (Irish Society for the Prevention of Cruelty to Children).

Förutom eurovision och ett tredje album så kommer tvillingarna under året att ha sin egna tv-show, Weird Wild World, på brittiska kanalen channel5, där de kommer att presentera och visa roliga klipp från webben.[21] Och det har även pratats om "Jedward the Musical"[22] och "Jedward the Movie."[23] Under april månade kommer de även att spela in musikvideon till Waterline.


Jag var inne på Wikipedia för att kolla om det hade kommit upp något nytt om Jedward. Och titta vad jag hittade ^^. Det står om några nya låtar, dom ska ha en tv-show "Weird Wild World" och pratat om "Jedward the Musical" och "Jedward the movie". Sjukt spännande med en film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0