Titanic Tara And Jedward


Jag hade en gång en dröm

Jag drömmde om Jedward inatt (igen). Det är så kul att man inte vill vakna. Och vi filmade och tog kort i drömen så att jag alltid skulle kunna titta på hur kul det var. Men det var ju bara en dröm.. Men det ganska komiska är ju att på min kudde så står det "The best way to make your dream come true is to wake up". Hoppas att det är ett täcken :').

Ps. Jag fyller ju år snart, 5 maj. Så då blir det en dator tilll mig! +Bättre uppdrat.


Inför eurovision song contest 2012

Nu längtar vi allt till eurovision 2012 i Baku! Har ni hört några låtar som ska vara med, mer är Irlands och nordens låtar (?). Jag har fastnat lite för cyperns låt (som ni kan hitta på youtube). Men Jedward kommer ju vinna, så många fans som dom har över hela europa! Om ni trycker på bilder här nere så kan ni få se vad "Inför eurovision song contest juryn" tyckte.


(ifall länken på bilden till pogramet inte fungerar, så kan du bara trycka här http://svtplay.se/v/2781773/eurovision_song_contest/del_2_av_4?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2773076/sb,p102977,1,f,-1  )

OPS! Spola fram till 44:00!!!!! ^^


JUNE 1Dagens "<3" bild


Kvällen är din med JEDWARD

Så ni Kvällen är din i Lördags? Ifall ni inte gjorde det så är det så att Jedward var med där! Det var en tjej som ville träffa Jedward (hennes dröm typ) så det fick hon. Det skulle varit jag :'). Tjejen hade haft någon höftsjukdom(?!) så hon fick sluta med att rida tillexempel. Då hittade hon Jedward ;).
Här kommer kllippet:

Twitpic


Jedward's house ?


Jag vill vara Tara Reid

Haha ja. Det vore ju jätte kul att vara Tara. Hon får ju hänga med Jedward hela dagarna :). Och vara med i doms musik video (till Wow Oh Wow). Iaf så kommer dagens bild här ...Ny Followers-video?

Ja! Nu blir det snart en ny followers-video kan jag tänka mig. Kom igen nu, alla som inte redan följer Jedward på twitter. Följ! Följ! Följ! http://twitter.com/#!/PLANETJEDWARDTwitpic


Jedward i radion ^^)

Hej allihoppa! Har ni hört att Jedward har varit på radion i dag (får någon minut sedan) och igår, på morgonen. Med låten Waterline alltså! Det kommer nog går riktit bra för dom i melodifestivalen. Jag tror faktist att dom vinner! Gör du?

Dagens bilder


Dagens Waterline bild =;)


At the studio


Official Music Video - Waterline


Young Love

Young Love blir Jedward nästa album! Som kommer att släppas 1 juni, över hela världen. I albumet kommer dessa låtar finnas: Young Love, Luminous, Bad Effects, Never Better, Truth or Dare och What's Your Name, What's Your Number och såcklart Waterline. Och några fler. Låtarna spelade dom in i Stockholm när dom var här i mars.

Dagens pic


Snart kommer en officiella videon!


Twitpic


Instagram @eliiiiiiiiiiin

Japp, jag är också en instagramare :). Om ni följer mig så är det inte Jedward bilder. Uttan bara bilder från mig IRL. Jag heter eliiiiiiiiiiin (med 11 i). Mitt riktiga namn är ju Elin som ni förstår. För er som inte vet så är instagram en app. Som går att ha på iphone och android mobilder. Jag har en Samsung. På appen så lägger man ut bilder som man har tagit med mobilen och kan redigera dom. En jätte kul app så, ska bi följa varandra?


picture of the day


DaGeNs BiLd


JOHN'S TOUNGE


Twitpic


TwitpicJag tycker bilden är Jätte Cool! Jag vet inte om jag har lagt upp den förut, men iaf :).

Hi!


Dagens bild =:)


Twitpiccc


Dagens bild


Tokyo Street


pinocchio


Dagens Tokyo-bild =;)


Easter Eggs - Twin Pack!Dagens sötaste twitpic-bild


I want a CD


Ghostbusters

- Det var värst vad alla glor! ;)

Music Video - Waterline


Dagens bild


Make up!
En slump?


På bubblare så står jag där på plats nummer tre (igår). Fast dom anndra har ju iallafall 200 följare och inte jag?!
Nu är min konstiga fråga, varför är min blogg där?

Halleluja- halleluja, it's a raining man!

Edward say Edward in Swedish-Det låter ju faktist ganska annorlunda på svenska :).

Sweeden!
Tokyooo


Planet Jedward


Behind The Scenes -


Mer CBB
Sommarlov 2011


Back to Back Racing


Videos
Day 6 CBB
Go Video!

Nu blir det massa videos hela dagen! Båda nya och gammla :).

Ser ni den?


Jag har gjort så att det ska vara en liten bild "där pilen pekar". Men på bilden här över så är den inte där. Den lilla ikonen ska se ut så här: . En irlans flagga! När jag tittar så har den aldrig kommit upp så att jag kan se den. Men ifall ni kan se den så, säg till!

Dagens bild


Önskelista =;)

Hej, jo jag fyller ju år snart (32 dagar kvar tror jag). Och funderar på att önska mig en Jedward tröja eller något liknande från www.planetjedward.net . Anntingen en tröja eller det där "paketet" där man får ett signerat foto, cd m.m.


Video-dag imorgon!

Ska bara säga det att, det blir inga videos överhuvudtaget idag. För man kan inte högerklicka i HTML! Ni som har en blogg på blogg.se fattar kanske vad jag pratar om :). Men så är det, så det blir en video-dag imorgon istället! Fullt med videos hela dagen!!!

Titta vad jag hittade på google ^^. Det är "Jedward-koppen" :). Ser ju super gott ut också. Kanske ska önska mig den istället, men tänk om den går sönder ...

Twilight posterJohn: Edward it's only a poster!

Dagens bildJag prenomenerar på din tidningen. Man får en affich på Jedward i den :). 
Fast jag har två sådana afficher nu.

Jedward i TOKYO
Bild 1: Undra om japanen vet att han sitter brevid självaste John/Edward Grimes!

Bild 2: Varför står allt på japanska?!

Lurad!

Det där med tatueringarna ... Det var ju ett skämt. Jag blev fakrist lurad. Blev ni?
Men jag kan ju skylla på att - man vet ju aldrig vad dom kan hitta på.

Nu står det ju tillochmed April Fool. Det gjorde det inte förut, då stog det typ Exclusive video.

Dagens bilderTwist magazine


Jadwards nya tatueringar!


Jedward - Exclusive: Jedward Get Tattoos for Eurovision on MUZU.TV.

Först trodde jag inte att det var sant. Men det var det ju. Edward fick "Eurovision" längst upp på ryggen och John fick sin på in sidan av sin högra arm :).

bloglovin bloglovin
RSS 2.0