Dagens bild-Inte lite packning! =:)

Officiella listan!

1. Waterline

2. Young Love

3. What's Your Number

4. A Girl Like You

5. Luminous

6. Give it Up

7. Happens In The Dark

8. All I Want is You

9. What It Feels Like

10. How Did You Know

11. Can't Forget You

12. P.O.V

13. Never Better

14. Cool Heroes

15. Schools Out

Och det där var den officiella låtlistan för albumet Young Love!!! 


Jedward 500000 Followers

Denna followers videon kan bara dom som är över 15 se. Ni anndra får väl vänta, tills ni fyllt 15 (som jag typ).
http://www.youtube.com/watch?v=7zWUISfxyLs Och där var den länken. Fast er som vill ha en liten sneak peek kan ju alltid titta på dom hära bilderna, och här är den länken ;). http://www.jedwardgenius.com/apps/photos/album?albumid=12852769 .

Swimming Pool!Jedward 400000 Followers


Viktig info!


För er som inte kan engelska, haha. Så är det så att albumet Young Love kommer släppas i Irland och Tyskland 22 juni. Och UK (UK = united kingdom = förenta staterna) och i europa så släpps den 25 Juni. Och i USA den 26 juni!

The Late Late Show6:44 - Dom börjar berätta om att Edward var lite långsamare ;)

22 June 2012

Young Love är (tydligen) ute 22 juni. Jag tror att det gäller Sverige också, men jag är inte säker. Ifall ni vill se alla Jedwards turne datum så kan ni titta in HÄR!Och här är låtarna i albumet!!


Från wikipedia


Jedward - Luminous ^^

JEDWARD VANN inte!

Nej det blev ingen eurovision song contest i Irland nästa år.  Men det blir det i Sverige! Loreen vann hon fick tillochmed poäng från alla länder utom Italien. Irland kom där imot ganska långt bak. Fast inte allra längst bak. Våra grannländer gick det inte heller så bra för. Men så kan det gå. Jedward har ju fortfarande vunnit håra hjärtan ! hehe :). Men vi gav nog 5 poäng till Irland, ifall jag minns rätt och vi fick 12 poäng av Irland.

Men dom var iaf gryma! Och jag röstade flera gånger. Dom hade riktigt kul!!

"Yes, dom gick vidare till finalen"-bilder

Japp jag kännde att jag hade glömmt lägga upp några "Yes, dom gick vidare till finalen"-bilder. Så dom kommer nu, bättre sent än aldrig :).
21:00 !!

Nu börjar det snart! Eh ah snart och snart .. Men om några minuter. 85 minuter om man ska bara exakt! Jedward är nummer 23 (repeterar jag). Det är ju bra att vara sist har jag hört. För det är ju dom som man kommer ihåg mest!! Ifall dom vinner så ska jag skriva ett inlägg direkt! Fast bara ifall dom vinner, jag orkar inte starta datorn klockan 12 på natten för ett inlägg, sorry. Men ifall ni är intresserade så tittar ni nog på tvn då. Oj, vad mycket text det blev. Vill bara skriva av mig lite hehe :). Sverige är nummer 17, ifall ni vill anteckna det också ;).   

Twitpic


Deal Or No Deal3:45 - Edward börjar skratta (han fattar slämtet), super söt :).

Så vi ser det igen ...


STORA eurovision finalen idag!

JA! Idag är det den stora eurovision finalen i 1:an klockan 21:00 till 00:15.  Missa inte nu! Dom är nummer 23, ifall jag minns rätt från twitter. Titta själva ;) (här nere).
 
Jag kommer rösta slut på mina mobil-pengar. Men måste först skaffa dom hehe (pengarna). Så det får göras idag! Ifall ni inte får/kan rösta så ta det lungt. Vi anndra jedheads gör det åt dig haha!


300,000 FollowersFollowers video nummer 2 :)
Ps. Det blir nog inget mer inlägg idag ;). Ska ta och njuta av fredagen!

Dagens bild


Snyggt redigerat från originalet med färgerna på fåret :)). (Denna bild har jag som backgrundsbild på mobilen =;).)

Eurovision Song Contest 2012 Semifinal 2

Nu är det Semifinal 2!! NU! Så jag får springa till tvn ;). Heja Loreen nu då ;). Men Jedward vinner ju endå ..

Put the green cape on ^^

200,000 Followers


Jedward Baku

Ifall ni vill se mer från Jedward i Baku så kan ni titta på några klipp från Youtube. Tryck på länken nedan :).http://www.youtube.com/user/kobpix?feature=watch


Dagens "Waterline" bild och Eric Saade ?!Ganska likt Eric Saade ...


Fast Eric Saades låt hande ju inget med vatten att göra egentligen ?!

600 000 FOLLOWERS!


Yeey!! Nu har det blivigt 600,000 följare. Det börjar ju närma sig en miljon :D. Nu blir det ju en ny Followers video snart. Förra gången var den ju lite "speciell", tillochmed åldersgräs på 15 år. Så jag lägger inte ut den. Men det kommer komma (alla) followers videorna, på lite olika dagar sedan. Alltså på bloggen! =:)


Dom gick ju vidare! :)

Precis som vi viste! Så gick dom ju vidare till finalen. Dom slår ju ut dom anndra stort :))! Ifall ni inte såg igår så kan nu gå in http://svtplay.se/t/102976/eurovision_song_contest, där. Det är 2 timmar långt så sitt och njut ;). Jedward är sist (nummer 18). Men ni kan titta direkt på doms framträdande här nedan.


"We are doing it for you!"


<3

Dagens bild


Twitpic


Exclusive Interview Eurovision Jedward

Här är en jätte bra/kul video! Dom ställer massa bra och intresanta frågor och den är värkligen värd att titta på! Jag kan inte lägga in klippet direkt på bloggen. Men om ni trycker på bilden nedan så länkas du till ett nytt fönster till klippet :). Super fin stillbild man fick till ..


I klippet berättar dom om sina favorit låtar i albumet Young Love. Johns är "Happends in the dark" och Edwards är "P.O.V.". John säger också att han gillar låten "Can't forget you" mycket. Som han säger handlar kortfattat om en kille som inte kan sluta tänka på en tjej (haha, typ) :).

Eurovision Song Contest 2012 Semifinal 1

Hej! Jag tänkte komma med lite info inför ikväll :). Så att vi är förberädda och har allt klart för oss. Jedward kommer framföra låten Waterline, och kommer vara framträdande nummer 18. Ifall allt går som det ska och dom går vidare så blir dom i final på Lördag. Pogrammet sänds klockan 21:00 - 23:00 i 1:an (svt 1).


Dagens Outfit bildDom här kläderna ska dom ha idag på eurovision! Det är ju inte finalen nu (som är på Lördag) men dom kommer att klara det tror jag allt. Jag ska sitta hemma och heja, och rösta! :)

Twitter "eurovision"


På den sista tweeten så ser ni att dom kommer vara framträdande nummer 18! Föragången var dom nummer 6. Ska bli sååå spännande ikväll och jag tror att jag kommer se dom flesta. Mer info om ikväll kommer i ett annat inlägg snart.

Go SVT!Mycket kärlek till videon! Finns inget mer  att säga, Jedward älskar oss =:D.

Var bara tvungen att slänga in den hära tweeten här!

Second Rehearsal - Andra Repetitionen


På bild 2 och 4 så kan ni se på Edwards högra axel (den han håller mikrofonen med), där är Sveriges flagga!!
Wooho! =:D

Dagens bild


Jedward Cooking

Morgon info =;)


OutfitJedward in Scool1:00 - Filmar han med mobilen eller? :)

1:16 - Johns blick på Edward, "vad håller du på med (?!)"

3:00 - "Who you gonna call?" (nästan ingen säger sedan ghostbusters)


Twitter @planetjedward
(twittrarna är inte i ordning som ni kan se på tid och datumarna)

Twitt 1: Det är allt dom behöver säga! =:)
Twitt 2: God morgon!
Twitt 3: Jag tycker iaf att dom ska ha "Jedhead" som dom brukar! Det är ju doms "grej", men kanske kul med lite variation?!Euro and Vision 

The Popcorn Press Conference Outfit9:12 - Pratar om de nya followers videon

9:25 - Hige five!
Photoshop?

Hej! Jag undrar med det dära med photoshop. Jag har bestämt mig för att ladda ner det men vet inte vart. Jag vill ha det gratis och ingen "prov-vertion" utan en man har som inte försvinner efter ett antal dagar. Ifall det är någon som har det och vet ett smart och enkelt ställe man kan ladda ner det så är det bara att skicka en Kommentar!

Jag har inte bara tänkt använda det privat uttan mest till Bloggen! För jag tycker att en ny fräsch design borde sitta fint nu med eurovision och allt! =:D


Bild från Celebrity Big Brother ^^

Twitpic'sDom är så söta på bild nummer 1 (fast nummer 2 också) med doms mamma :). Hon är nog riktigt stolt!

TrOuBlE1:20 - Kommer ihåg bilden ...

Dagens bilderCome on!Första gången dom sjöng (säger man sjöng?!. Sjunger sjunga sjöng) i Baku! Det gick ju bra och det kommer nog att gå ännu bättre när det är på riktigt.

VideooFrån förra året ^^

Twins in the town

Bäst för Edward (där) att han inte ramlade!!! Blev jätte rädd :')

TwitterSnart så blir det en ny video!!! Ska bli kul att se vad dom hittar på nu :). Om ni tittar på följare så ser ni att det inte är långt kvar till 600000 följare :D !

EdzerbaiJohn

Jedward lämnar Irland ^^. Och ger sig av till EdzerbaiJohn (azerbaijan). Ska bli himla skoj att se dom eurovision den 22 maj! Och sedan såcklart att se dom i finalen :).

Twitpic'sWe are youngOm man tittar på bilderna (^^) så ser man att dom har växt, blivit äldre. Det är nästan lite synd. Men dom är lika söta nu som då! Är dom inte sjukt gulliga när dom står där med varandra =:*.

Jedward t-shirt- Jag skulle hitta en länk till sidan är tröjan var. Men sidan var inte så lätt att hitta på.
Men ni kan ju själva gå in och titta (det är bara att google på "primark"). Info:n hittade jag på JedwardGenius.com

Måste köpa den iaf ;). Ni kan väl skicka en länk ifall ni hittar den på doms hemsida!?


John Grimes - Boyfriend- Mycket bättre än den rikiga! Fast jag är ändå inget stort fan av Justin Bieber. Men John är duktig :).

Whats your number - JedwardJag hade tysligen inte lagt upp denna. Men bättre sent är aldrig!

Can't forget you - Jedward =;)-Jätte bra låt! Jag kommer lyssna på den hela veckan :). Fast det känns som att man har hört refrengen förut..?

Dagens Bild =:)


Men, herregud?


Från: Bild från Twitter ^ ^.

Från: Någon som hade kul när den redigerade .-. ^ ^ (inte jag)

Put the green cape on!


Dagens bildPs. Idag fyller jag år !!! Woho!
Fyller 14! =:]

climb

 

Dagens bild


Dagens bild


Dagens bild


1 Maj


bloglovin bloglovin
RSS 2.0